{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

3 ve Üzeri Ürün Alışverilerinde %20 İndirim

{ "type": "promotionViewed", "identifier": "menu_event", "payload": { "actionField": [ { "index": "False", "category": "Menu", "label": "https://www.kikomilano.com.tr/makyaj/", "category_name": "MAKYAJ" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/dudak-makyaji/", "category_name": "DUDAK MAKYAJI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/ruj/", "category_name": "Ruj" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/dudak-parlaticisi/", "category_name": "Dudak Parlatıcısı/Lip Gloss" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/dudak-makyaj-bazi/", "category_name": "Dudak Makyaj Bazı" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/dudak-kalemi/", "category_name": "Dudak Kalemi" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/goz-makyaji/", "category_name": "GÖZ MAKYAJI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/maskara/", "category_name": "Maskara" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/eyeliner/", "category_name": "Eyeliner" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/goz-kalemi/", "category_name": "Göz Kalemi" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/goz-fari/", "category_name": "Göz Farı" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/goz-fari-paleti/", "category_name": "Göz Farı Paleti" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/kas-urunleri/", "category_name": "Kaş Ürünleri" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/makyaj-bazi-ve-sabitleyici-1/", "category_name": "Göz Makyaj Bazı ve Sabitleyici" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/yuz-makyaji/", "category_name": "YÜZ MAKYAJI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/fondoten/", "category_name": "Fondöten" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/kapatici/", "category_name": "Kapatıcı/Concealer" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/allik/", "category_name": "Allık" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/aydinlatici/", "category_name": "Aydınlatıcı/Highlighter" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/bronzer/", "category_name": "Bronzer" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/bb-ve-cc-krem/", "category_name": "BB ve CC Krem" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/kontur/", "category_name": "Kontür" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/yuz-paleti/", "category_name": "Yüz Paleti" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/pudra/", "category_name": "Pudra" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/makyaj-bazi-ve-sabitleyici/", "category_name": "Yüz Makyaj Bazı ve Sabitleyici" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/makyaj-temizleme/", "category_name": "Makyaj Temizleme" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/tirnak-urunleri/", "category_name": "TIRNAK ÜRÜNLERİ" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/oje/", "category_name": "Oje" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/oje-temizleyici/", "category_name": "Oje Temizleyici" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/tirnak-bakim/", "category_name": "Tırnak Bakım" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/oje-kurutucu/", "category_name": "Oje Kurutucu" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/koleksiyonlar/", "category_name": "KOLEKSİYONLAR" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/holiday-premiere/", "category_name": "Holiday Premiere" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/crazy-90's/", "category_name": "CRAZY 90'S" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/new-maxi-mod-list/", "category_name": "New Maxi Mod Mascara" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/unlimited-foundation-list/", "category_name": "Unlimited Foundation" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/unlimited-foundation-lp/", "category_name": "Instamoisture Glow Foundation" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "https://www.kikomilano.com.tr/3d-hydra-limited-edition-lp/", "category_name": "3D Hydra Limited Edition" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/create-your-balance/", "category_name": "Create Your Balance" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "https://www.kikomilano.com.tr/cilt-bakimi/", "category_name": "CİLT BAKIMI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/yuz-bakimi/", "category_name": "YÜZ BAKIMI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/nemlendirici/", "category_name": "Nemlendirici" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/serum/", "category_name": "Serum" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/yaslanma-karsiti/", "category_name": "Yaşlanma Karşıtı" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/yuz-maskesi/", "category_name": "Yüz Maskesi" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/tonik/", "category_name": "Tonik" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/temizleyici/", "category_name": "Temizleyici" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/goz-bakimi/", "category_name": "GÖZ BAKIMI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/goz-temizleyici/", "category_name": "Göz Temizleyici" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/nemlendirici-1/", "category_name": "Nemlendirici" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/dudak-bakimi/", "category_name": "DUDAK BAKIMI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/dudak-nemlendiricisi/", "category_name": "Dudak Nemlendiricisi" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/dudak-peelingi/", "category_name": "Dudak Peelingi" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/el-bakimi/", "category_name": "EL VE AYAK BAKIMI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/el-kremi/", "category_name": "El Kremi" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/tirnak-bakim-urunleri/", "category_name": "Tırnak Bakım Ürünleri" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/tirnak-torpusu/", "category_name": "Tırnak Törpüsü" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/el-ve-ayak-maskesi/", "category_name": "El ve Ayak Maskesi" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/vucut-bakimi/", "category_name": "VÜCUT BAKIMI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/aksesuarlar/", "category_name": "AKSESUARLAR" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/yuz-aksesuarlari/", "category_name": "YÜZ AKSESUARLARI" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/cimbiz/", "category_name": "Cımbız" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/temizleme-aplikatorleri/", "category_name": "Temizleme Aplikatörleri" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/goz-aksesuarlari/", "category_name": "GÖZ AKSESUARLARI" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/takma-kirpik/", "category_name": "Takma Kirpik" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/makyaj-aplikatorleri/", "category_name": "MAKYAJ APLİKATÖRLERİ" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/makyaj-fircalari/", "category_name": "Makyaj Fırçaları" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/makyaj-sungerleri/", "category_name": "Makyaj Süngerleri" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/makyaj-gerecleri/", "category_name": "MAKYAJ GEREÇLERİ" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/makyaj-cantasi/", "category_name": "Makyaj Çantası" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/diger-aksesuarlar/", "category_name": "Diğer Aksesuarlar" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "https://www.kikomilano.com.tr/koleksiyonlar/", "category_name": "KOLEKSİYONLAR" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "https://www.kikomilano.com.tr/hair-care-lp/", "category_name": "DİKKAT ÇEKEN SAÇLAR" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/skinspired-by-you-lp/", "category_name": "SKINSPIRED BY YOU" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/days-in-bloom-lp/", "category_name": "DAYS IN BLOOM" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/stellar-love-lp/", "category_name": "STELLAR LOVE" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "/new-maxi-mod-mascara-lp/", "category_name": "NEW MAXI MOD MASCARA" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "https://www.kikomilano.com.tr/cok-satanlar/", "category_name": "ÇOK SATANLAR" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "https://www.kikomilano.com.tr/makyaj-setleri/", "category_name": "MAKYAJ SETİ" }, { "index": "False", "category": "Menu", "label": "/indirimliler/", "category_name": "İNDİRİMLİLER🔥" }, { "index": "True", "category": "Menu", "label": "https://www.kikomilano.com.tr/kiko-me/", "category_name": "KIKO ME💄" } ] } }
Alışverişe devam et Sepete git

Çerez Politikası

Doğuş Perakende Satış Giyim ve Aksesuar Ticaret A.Ş.
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN
ÇEREZ AYDINLATMA METNİ



Çerezler, pikseller, gifler gibi takip teknolojileri (“Çerezler”) web siteleri ya da mobil uygulamalar gibi çevrimiçi uygulamaları kullanımınız esnasında tablet, telefon ya da bilgisayarlarınız gibi cihazlarınıza yerleştirilen küçük dosyalardır. Çerezler sayesinde web sitelerimiz ve uygulamalarımıza ait sunucular size ait cihazları tanıyarak örneğin dil tercihlerinizi, kaydedilmiş kullanıcı adı ve şifrelerinizi ve site üzerindeki trafiğin yönetilmesini sağlar. Çerezler ayrıca web sitemizi ya da uygulamamızın ziyaretçi sayısını ve kitlesini analiz ederek yazılımlarımızı sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek için geliştirebilmemize ve tercih etmeniz halinde, internet kullanımınız esnasında görüntülediğiniz reklamları kişiselleştirmemize yardımcı olur.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca, https://www.kikomilano.com.tr/ (“İnternet Sitesi”) üzerinde kullanılan çerezlere ilişkin olarak kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak Doğuş Perakende Satış Giyim ve Aksesuar Ticaret A.Ş. (“Şirket”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.


Kişisel Verilerin Hangi Amaçlarla İşleneceği ve Hukuki Sebebi


Toplanan kişisel verileriniz, aşağıda yer verilen amaçlarla (“Amaçlar”) Kanun’un 5. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir. İnternet Sitesi üzerinde farklı amaçlarla çerezler kullanılmaktadır. Kullanılan ilgili çerezin türüne göre veri işleme amaçları ve ilgili çerezi kullanırken dayandığımız Kanun kapsamındaki veri işleme şartı değişebilmektedir.

Zorunlu Çerezler Zorunlu çerezler, İnternet Sitesi’ni görüntülemeniz esnasında cihazınıza yerleştirilen ve sunulan online servislerin düzgün şekilde çalışabilmesi için gerekli olan çerezlerdir. Bu çerezlerin kullanımı esnasında gerçekleştirdiğimiz veri işleme faaliyetleri için Kanun m.5 kapsamında “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” veri işleme şartına dayanmaktayız

Performans ve Analitik Çerezleri Performans çerezleri, İnternet Sitesi ziyaret ve trafiğini takip ve analiz etmemizi sağlar. Bu çerezler sayesinde İnternet Sitesi üzerindeki alanlardan hangilerinin en sık ya da seyrek ziyaret edildiği gibi bilgileri edinebilir ve İnternet Sitesi’nin trafiğini optimize edebiliriz.

İlgili bilgi toplumu hizmetini açıkça talep ettiğiniz hallerde söz konusu olan çerezlerin ve genel - istatistiksel bilgi elde edebilmek gibi kullanıcıların mahremiyetine önemli ölçüde etki etmeyecek amaçlarla kullanılan ve istatistiksel ölçüm araçları olan birinci taraf analitik çerezlerinin kullanımı esnasında gerçekleştirdiğimiz veri işleme faaliyetleri için Kanun m.5 kapsamında “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” veri işleme şartlarına dayanmaktayız.

İlgili bilgi toplumu hizmetini açıkça talep etmediğiniz hallerde söz konusu olan çerezlerin ve üçüncü taraf analitik çerezlerinin kullanımı esnasında gerçekleştirdiğimiz veri işleme faaliyetleri için Kanun m.5 kapsamında söz konusu olması halinde açık rızanıza dayanmaktayız.

İşlevsellik Çerezleri İşlevsellik çerezleri, İnternet Sitesi üzerindeki belirli işlevlerin sağlanması ve bunlara dair tercihlerinizin hatırlanması için gerekli olan çerezlerdir. İnternet Sitesi üzerinde dil tercihinizi hatırlamak ya da çerez kullanımına yönelik ayarlarınızı kaydetmek için işlevsellik çerezler kullanılır.

İlgili bilgi toplumu hizmetini açıkça talep ettiğiniz hallerde yaptığınız tercihleri kaydetmek ve böylece İnternet Sitesi’ni sizin için özelleştirmemiz amacıyla çerezlerin kullanımı esnasında gerçekleştirdiğimiz veri işleme faaliyetleri için Kanun m.5 kapsamında “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” ve “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” veri işleme şartına dayanmaktayız.

İlgili bilgi toplumu hizmetini açıkça talep etmediğiniz hallerde söz konusu olan çerezlerin ve üçüncü taraf analitik çerezlerinin kullanımı esnasında gerçekleştirdiğimiz veri işleme faaliyetleri için Kanun m.5 kapsamında söz konusu olması halinde açık rızanıza dayanmaktayız.

Hedefleme ve Kişiselleştirilmiş Reklam Çerezleri Hedefleme ve kişiselleştirilmiş reklam çerezleri, sizlere İnternet Sitesinde veya İnternet Sitesi haricindeki mecralarda görüntüleme geçmişinize ve ziyaretçi profilinize uygun olarak kişiselleştirilmiş ürün ve hizmet tanıtımı yapmak için kullanılır. Bu çerezlerin kullanımı esnasında gerçekleştirdiğimiz veri işleme faaliyetleri için Kanun m.5 kapsamında veri işleme şartı olarak “açık rızanıza” dayanmaktayız.

Aşağıda İnternet Sitesi üzerinde kullandığımız farklı türdeki çerezleri bulabilirsiniz. İnternet Sitesi’nde hem birinci parti çerezler (ziyaret ettiğiniz İnternet Sitesi tarafından yerleştirilen) hem de üçüncü parti çerezleri (ziyaret ettiğiniz İnternet Sitesi haricindeki sunucular tarafından yerleştirilen) kullanılmaktadır.


İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği


Yukarıda yer alan Amaçlar’ın yerine getirilmesi doğrultusunda toplanan kişisel verileriniz; meşru menfaatimiz kapsamında hizmet tedarik ettiğimiz danışmanlar ve bilgi teknolojisi altyapısı ile çerezlere ilişkin teknik hizmet sağlayıcılara ve iş ortaklarımıza, kanunlarda açıkça öngörülmesi ve hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi kapsamında kanunen yetkili kamu kurumları ve kanunen yetkili özel kuruluşlara Kanun’un 5. maddesinde düzenlenen veri işleme şartları kapsamında Kanun’un 8. maddesinde belirtilen kişisel verilerin aktarılmasına ilişkin kurallara uygun olarak aktarılabilecektir.

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi

Kişisel verileriniz, yukarıda yer verilen Amaçlar’ın yerine getirilmesi kapsamında elektronik ortamda çerezler ve sair takip teknolojileri vasıtasıyla toplanmaktadır.

İlgili Kişinin Kanun’un 11. Maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel verileriniz ile ilgili olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • 6698 sayılı Kanun ve sair mevzuat hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize olan bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme

İlgili kişi olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi kvkk@dogushrg.com adresinde bulunan İlgili Kişi Başvuru Formu vasıtasıyla Şirketimize iletmeniz durumunda, talebin niteliğine göre talebiniz en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirket tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirim?

Kullandığınız tarayıcının ayarları aracılığıyla da kısmen kontrol sağlayabilirsiniz. Sık kullanılan tarayıcılarda çerezlerin yönetimine ilişkin bilgilere aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla erişebilirsiniz:

Adobe Analytics http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html
AOL https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser
Google Adwords https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en
Google Adwords https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en
Google Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Google Chrome http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647
Internet Explorer https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
MozillaFirefox http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies
Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Safari: https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR
Zorunlu Çerezler
Çerez Adı Sağlayıcı Kullanım Amacı Kullanım Süresi
BIGipServerVisilabsRealtimePoolHTTP rt.visilabs.net Farklı özellikleri ve işlevselliği test etmek için kullanılır. 2 saat
BIGipServerVisilabsTargetPool s.visilabs.net Farklı özellikleri ve işlevselliği test etmek için kullanılır. 2 saat
BlueStripe.PVN wps.relateddigital.com Unknown Unknown
CookieSealConsent www.kikomilano.com.tr Ziyaretçilerin açık rıza tercihlerinin kaydedilmesini sağlar. 1 yıl
_hjAbsoluteSessionInProgress .kikomilano.com.tr/ Çerez ayarlanır, böylece Hotjar kullanıcının toplam oturum sayısı için yolculuğunun başlangıcını izleyebilir. Tanımlanabilir herhangi bir bilgi içermez. 30 dakika
_hjFirstSeen .kikomilano.com.tr/ Çerez ayarlanır, böylece Hotjar kullanıcının toplam oturum sayısı için yolculuğunun başlangıcını izleyebilir. Tanımlanabilir herhangi bir bilgi içermez. 30 dakika
_hjIncludedInSessionSample_2912023 .kikomilano.com.tr/ Bu çerez, Hotjar'a bu ziyaretçinin sitenizin günlük oturum sınırı tarafından tanımlanan veri örneklemesine dahil edilip edilmediğini bildirecek şekilde ayarlanmıştır. 30 dakika
_hjSessionUser_2912023 .kikomilano.com.tr/ Hotjar çerezi, bir kullanıcı ilk önce Hotjar betiği ile bir sayfaya indiğinde ayarlanır. Tarayıcıdaki o siteye özgü Hotjar Kullanıcı Kimliği'ne devam etmek için kullanılır. Bu, aynı siteye sonraki ziyaretlerde davranışın aynı kullanıcı kimliğine atfedilmesini sağlar. 365 gün
_hjSession_2912023 .kikomilano.com.tr/ Geçerli oturum verilerini tutan bir çerez. Bu, Oturum penceresindeki sonraki taleplerin aynı Hotjar oturumuna atfedileceği ortaya çıkar. 30 dakika
csrftoken www.kikomilano.com.tr Unknown Unknown
mv_tokens exchange.mediavine.com/ Unknown Unknown
mv_tokens_eu-v1 exchange.mediavine.com/ Unknown Unknown
sessionid www.kikomilano.com.tr Unknown Unknown
ts .creativecdn.com/ Dolandırıcılık tespiti için çerez. PayPal aracılığıyla ödeme yaparken bu çerezler verilir - PayPal Oturumu/Güvenlik oturum süresince
tv_UICR .tremorhub.com/ Aşağı yük dengeleyicisine, bir kullanıcının sonraki isteklerinin çerezin değerine bağlı olarak Sitespect'e veya uzağa yönlendirilmesi gerektiğini belirtir. 2 yıl
tvid .tremorhub.com/ Önizleme özelliği tarafından kullanılır ve etki alanı için Günlük ve Performans sekmesindeki günlük seviyesi alanının hata ayıklamaya ayarlandığı zaman kullanılır. 1 yıl
İşlevsellik Çerezleri
Çerez Adı Sağlayıcı Kullanım Amacı Kullanım Süresi
OfferMiner_ID .kikomilano.com.tr Unknown Unknown
VL_CM_0 .kikomilano.com.tr Unknown Unknown
cto_bundle .kikomilano.com.tr/ Unknown Unknown
Pazarlama Çerezleri
Çerez Adı Sağlayıcı Kullanım Amacı Kullanım Süresi
CMID .casalemedia.com/ Hedeflenen reklamları görüntülemek amacıyla kullanıcının web sitesine ziyaretleri, ziyaret sayısı, web sitesinde geçirilen ortalama süre ve hangi sayfaların yüklendiği gibi ziyaretçi verilerini toplar. 1 gün
CMPRO .casalemedia.com/ Daha alakalı reklamlar sunmak için birden fazla web sitesinden ziyaretçi davranışı hakkında veri toplar - bu, web sitesinin ziyaretçinin aynı reklamı kaç kez gösterildiğini sınırlamasını sağlar. 1 gün
CMPS .casalemedia.com/ Hedeflenen reklamları görüntülemek amacıyla kullanıcının web sitesine ziyaretleri, ziyaret sayısı, web sitesinde geçirilen ortalama süre ve hangi sayfaların yüklendiği gibi ziyaretçi verilerini toplar. 1 gün
IDE .doubleclick.net Bu çerez, DoubleClick/Google Marketing Suite'teki reklam kampanyalarının hedeflenmesi, analiz edilmesi ve optimizasyonu için kullanılır 2 yıl
KRTBCOOKIE_97 .pubmatic.com/ Aynı reklam ağını kullanan web siteleri arasında iade ziyaretleri sırasında kullanıcının cihazını tanımlayan benzersiz bir kimlik kaydeder. Kimlik, hedeflenen reklamlara izin vermek için kullanılır. 29 gün
OM.3rd .visilabs.net Unknown Unknown
PugT .pubmatic.com/ Çerezlerin tarayıcıda ne zaman güncellendiğini izlemek için kullanılır. Sunucu tarafı çerez mağazasına yapılan arama sayısını sınırlamak için kullanılır 30 gün
__rtbh.lid www.kikomilano.com.tr/ Unknown Unknown
_fbp .kikomilano.com.tr Facebook tarafından üçüncü taraf reklamverenlerden gerçek zamanlı teklif gibi bir dizi reklam ürünü sunmak için kullanılır 4 ay
_gcl_au .kikomilano.com.tr Google Adsense tarafından, hizmetlerini kullanarak web sitelerinde reklam verimliliğini denemek için kullanılır. 3 ay
_kuid_ .krxd.net/ Mobil uygulamalarla dahili teşhis için kullanılır. oturum süresince
ad-id .amazon-adsystem.com/ Amazon Web Sitelerine ClickTheroughs: Kullanıcının bu web sitesi üzerinden Amazon'a nasıl geldiğini belirtmek 190 gün
ad-privacy .amazon-adsystem.com/ Amazon-adsystem.com tarafından, kullanıcılara hedeflenen içerik sağlamak için diğer web sitelerindeki kullanıcı eylemlerini izlemek için sağlanır. 5 yıl
am_tokens exchange.mediavine.com/ Unknown Unknown
am_tokens_eu-v1 exchange.mediavine.com/ Unknown Unknown
anj .adnxs.com/ Bu çerez, platformun tarayıcıları ve cihazları ayırt etmesini sağlayan benzersiz rastgele oluşturulmuş bir değer içerir. 90 gün
ar_debug .creativecdn.com/ Dönüşümleri saklayın ve izleyin Israrcı
ayl_visitor .omnitagjs.com/ Unknown Unknown
c .creativecdn.com/ Apiproxy kullanıp kullanmadığını belirtmek için kullanılır. oturum süresince
criteo exchange.mediavine.com/ Bu çerez Outbrain tarafından ayarlanır ve web sitesi hakkında teknik verileri analiz etmek için kullanılır 1 ay
data-c .media.net/ Bu çerez, son sayfa yükünden bu yana kullanıcının onay seçeneklerinin değişip değişmediğini bilmek için kullanılır. 30 günlük bir son kullanma ile rıza dizesinin karma (cyrb53hash) değeridir. 30 gün
data-c-ts .media.net/ Bu çerez, son sayfa yükünden bu yana kullanıcının onay seçeneklerinin değişip değişmediğini bilmek için kullanılır. 30 günlük bir son kullanma ile rıza dizesinin karma (cyrb53hash) değeridir. 30 gün
demdex .demdex.net/ Kitle yöneticisinin bir kullanıcıyı tanımlayabileceği benzersiz değer. Diğerleri arasında, tanımlama, segmentasyon, modelleme ve raporlama amaçları için kullanılır. Son etkinlikten 180 gün sonra veya dışarı çıkarken 10 yıl
dpm .dpm.demdex.net/ DPM, veri sağlayıcı eşleşmesi için bir kısaltmadır. Dahili, Adobe Systems, Kitle Yöneticisi'nden veya Adobe Experience Cloud Id Service'den bir çağrının senkronizasyon için müşteri verilerinden geçtiğini veya bir kimlik talep ettiğini söyler. 180 gün
elfsight_viewed_recently core.service.elfsight.com/ Unknown Unknown
g .creativecdn.com/ Unknown Unknown
opt_out .postrelease.com/ Unknown Unknown
ptrcriteo .ads.yieldmo.com/ Unknown Unknown
test_cookie .doubleclick.net Bu çerez, web sitesi ziyaretçisinin tarayıcısının çerezleri destekleyip desteklemediğini belirlemek için DoubleClick (Google'a ait olan) tarafından ayarlanır. 1 yıl
u .creativecdn.com/ Unknown Unknown
uid .criteo.com/ Bir kullanıcıyı tanımlamak için benzersiz bir kimlik içerir 60 gün
uuid2 .adnxs.com/ Anonim kullanıcılar için bir araba referansları oturum süresince
visitor-id .media.net/ Bu çerez sağlayıcı Dotomi tarafından ayarlanmıştır. Bu çerez satış/olası satış korelasyonu ve hedefleme ve pazarlama amaçları için kullanılır. Benzersiz sörfçü kimliğini saklamak için kullanılır.
yieldmo_id .yieldmo.com/ Unknown Unknown
Performans ve Analitik Çerezleri
Çerez Adı Sağlayıcı Kullanım Amacı Kullanım Süresi
_ga .kikomilano.com.tr Kullanıcıları tanımlamak için kullanılan kimlik 2 yıl
_ga_L3D5DXNTCG .kikomilano.com.tr Kullanıcıları tanımlamak için kullanılan kimlik 2 yıl
_gat_UA-215558669-1 .kikomilano.com.tr Google Tag Manager'ı kullanırken Google Analytics Server isteklerinin sayısını izlemek için kullanılır 1 dakika
_gid .kikomilano.com.tr ID, son etkinlikten sonra 24 saat boyunca kullanıcıları tanımlamak için kullanılır 24 saat
_hjShownFeedbackMessage www.kikomilano.com.tr/ Bu çerez, bir ziyaretçi gelen geri bildirimi en aza indirdiğinde veya tamamladığında ayarlanır. Bu, gelen geri bildirim, gösterilecek şekilde ayarlandığı başka bir sayfaya girerse hemen en aza indirildiği gibi yüklenecek şekilde yapılır. 365 gün
browser_data .dnacdn.net/ Unknown Unknown



{ "user": { "type": "identify", "data": { "id":"None", "email":"" } }, "page": { "type": "page Viewed", "data": "" } }